مقایسه انواع رطوبت ساز های خانگی
نوشته شده توسط : حدیث

در مبحث پیش رو به مقایسه انواع رطوبت ساز های خانگی پرداختیم. رطوبت ‌ساز های خانگی جزو برترین سیستم های تهویه خانگی است، که قدرت و توانایی لازم جهت بهبود کیفیت هوای داخلی و افزایش راحتی در فضا های زندگی هستند.

این تجهیز در سه دسته اصلی؛ سرد، گرم و تبخیری در بازار به فروش می رسد. هر یک از آن ها قابلیت ها و ویژگی های خاصی در افزایش سطح رطوبت هوا دارند. با ارزیابی آن ها نسبت به یکدیگر، بهترین نوع رطوبت ساز را برای خانه خود بخرید.

در ادامه انواع رطوبت ساز های خانگی را با یکدیگر بررسی می کنیم، با ما همراه شوید.

انواع رطوبت ساز های خانگی

در ابتدای مقاله ی مقایسه انواع رطوبت ساز های خانگی، به معرفی انواع متداول این سیستم می پردازیم. رطوبت ساز ها از مهم ترین تجهیزات خانگی بازار هستند، که با کنترل کیفیت هوا، محیطی بهتر برای کار و زندگی افراد فراهم می سازند.

این دستگاه در طرح و مدل های مختلفی موجود می باشد. هر یک از نظر ان ها نتیجه ادغام چندین تکنولوژی متفاوت می باشند. از جمله طرح های پر فروش آن عبارتند از؛

1.رطوبت ‌ساز های سرد (اولتراسونیک):

مقاله ی مقایسه انواع رطوبت ساز های خانگی. معرف طرح های محبوب این محصول در بازار است. محصولات این طبقه از فناوری اولتراسونیک جهت تبدیل آب به ذرات ریز بخار سرد پشتیبانی می کنند. آن ها در طول کار بی صدا می باشند و بخار تولید شده آن به علت کیفیت بالا برای کودکان و افراد مسن نیز مناسب می باشد.

2.رطوبت ‌ساز های گرم:

رطوبت ساز های گرم همانطور که از نامش نیز مشخص است، امکان توزیع بخار داغ را در محیط دارد. بخار گرم نسبت به بخار سرد، زودتر رطوبت را افزایش می دهد و همین طور باکتری ها را از بین می برد.

مقاله ی مقایسه انواع رطوبت ساز های خانگی، شما را به خرید بهترین نوع این محصول راهنمایی می کند. استفاده از این محصول، خطر سوختگی را در کودکان بالا می برد. اگر فرزند شما کوچک است، باید رعایت نکات ایمنی و با احتیاط کامل از این فناوری بهره ببرید.

3.رطوبت‌ ساز های تبخیری:

این دستگاه‌ ها با بهره برداری از نوعی فن، هوا را به سوی فیلتر مرطوب سوق داده تا بخار آب تولید شود. در رطوبت ساز های تبخیری، هوا به طور طبیعی افزایش می یابد. از این رو دیگر کمتری نیاز به تعویض فیلتر می باشد.

مقایسه رطوبت ساز سرد، گرم و تبخیری با یکدیگر

مقایسه رطوبت ساز های خانگی به شما کمک می کند، تا تصمیمی درست برای بهبود عملکرد سیستم های تهویه مطبوع ساختمان خود بگیرید. هر یک از رطوبت ساز های خانگی نظیر؛ سرد، گرم و تبخیری به واسطه تکنولوژی خاصی درصد رطوبت هوا را افزایش می دهد. در زیر ویژگی ‌ها، مزایا و معایب هر یک از این نوع رطوبت‌ ساز ها بررسی می کنیم؛

1. رطوبت ‌ساز های سرد (اولتراسونیک):

-روش کار: با استفاده از فناوری اولتراسونیک قابلیت تبدیل آب را به ذرات ریز بخار سرد دارند.

-مزایای: بی صدا و کم مصرف، عدم برخورداری از فیلتر، کیفیت بالای بخار، عاری از میکروب و باکتری، مناسب برای کودکان و افراد مسن.

- معایب: وجود رسوب در مخزن آب.

2. رطوبت ‌ساز های گرم:

-روش کار: از طریق جوش آوردن آب به بخار گرم دست می یابد.

-مزایا: راهکار مؤثر برای حذف باکتری ها و میکروب ها، گرم کردن محیط.

- معایب: افزایش خطر سوختگی برای کودکان و حیوانات خانگی و مصرف انرژی بالاتر نسبت به گروه قبلی.

3. رطوبت‌ ساز های تبخیری:

-روش کار: مقاله ی مقایسه انواع رطوبت ساز های خانگی، کوتاه و مفید است‌. رطوبت ساز تبخیری به واسطه ی مشارکت فن و فیلتر مرطوب، بخار آب را در محیط پخش می کند.

-مزایا: راندمان طبیعی، افزایش کیفیت هوا.

-معایب: تعوبض دوره ای فیلتر ها.

سخن آخر

در مقاله ی بالا به مقایسه انواع رطوبت ساز های خانگی پرداختیم. اگر نمی دانید کدام یک از طرح های رطوبت ساز خانگی برای مجموعه شما مناسب است، سری به فروشگاه مه آوران بزنید. کارشناسان ما شما را به خرید بهترین نوع این دستگاه راهنمایی می کند.





:: برچسب‌ها: رطوبت ساز صنعتی،رطوبت ساز خانگی،رطوبت ساز شناور پرتابل،کنترلر سطح مایعات،مه آوران ,
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: